Apptimize | Portfolio – Infopunt Zorg
999
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-999,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Zorg voor je loopbaan

Na meerdere succesvolle samenwerkingen hebben we in 2016 de campagne voor het Infopunt Zorg Platform ontwikkeld. Het Platform werd begin 2016 gelanceerd onder de slogan ‘Zorg voor je loopbaan.’ en is een centraal punt voor advies en ondersteuning biedt aan (aspirant) medewerkers in de zorg.

Het Infopunt Zorg Platform

Voor het Infopunt Zorg Platform draait alles om zorgmedewerkers en het waardevolle werk dat zij verrichten. De website is gericht op het werven, instromen en behouden van deze mensen die in de zorg zo hard nodig zijn. Dit doen zij met name door een bron van informatie te bieden voor geïnteresseerden en werkzame mensen in dit beroep. Denk aan een overzicht met vacatures, beroepstesten, informatie over opleidingen en nog veel meer tips en advies.

Om hier aandacht voor te creëren hebben wij drie campagnebeelden ontwikkeld, die vertaald zijn naar posters, flyers, krant advertenties en digitale banners.

De zorgmedewerker centraal

Niet alleen wil Infopunt Zorg zelf graag een centraal ontmoetingspunt zijn in de zorgwereld, zij willen ook dit contact tweezijdig maken. Vanuit hun oogpunt staat de zorgmedewerker als individu juist in het middelpunt van de aandacht. Visueel willen we dit ook in de campagne laten doorschijnen. De keus om met de herkenbaarheid van de rode bol van het Infopunt Zorg logo te werken als een visueel aandachtspunt is dan ook snel gemaakt. Deze komt onmiskenbaar aanwezig in de drie campagnebeelden voor.

Modellen met een verhaal

Voor de campagne besloten we om echte zorgmedewerkers te vragen model te staan. De drie gekozen modellen geven een voorbeeld van junior tot senior ervaring in het werkveld weer. Het zijn alledrie mensen die volop in hun carrière staan en zichzelf nog elke dag ontwikkelen om hierin hun eigen pad te vinden. Ieder hebben zij een eigen verhaal en een eigen reden om in de zorg te werken. In samenspel met onze gemaakte campagne, nam Infopunt Zorg zelf ook het initiatief om deze mensen te interviewen en hun verhalen online te plaatsen.

 

Hover over de afbeelding voor detail.

Portfolio

We werken dag in dag uit aan toffe projecten die er goed uitzien en super werken. Bekijk ze hier.

BMC

In Smartphone App / Web Applicatie

Havenbedrijf Amsterdam

In Smartphone App / Tablet App / Web Applicatie

NDFF

In Responsive Website

Eerlijk Winkelen

In Responsive Website / Smartphone App